Nyheder

Billetsalget starter d. 1. december

Den 19. - 20. - 21. juli 2018 er Musik i Lejet klar til at byde Danmarks smukkeste festivalgæster velkommen til 10-årsjubilæum. Tre dage i fantastiske omgivelser fyldt med koncertoplevelser, god mad og kunst.

Gratis arrangementer - med eller uden armbånd

Under Musik i Lejet er der et hav af gratis arrangementer, hvor alle er velkomne til at deltage – med eller uden armbånd. Følg linket ud fra hvert arrangement og læs mere om alle de fede events under sommerens festival.

Lokaltog gør din hjemrejse nem

Vores gode venner hos Lokaltog indsætter ekstra tog til de sene ture, så du kan nå at se en ekstra koncert, inden turen går hjem. Derudover vil der alle tre dage være fem direkte afgange mellem Godhavn st. og Hillerød, så du kommer hurtigere hjem.

Mindre madspild på festivalen

Musik i Lejet har i år indgået et samarbejde med Fødevarefællesskabet MAD TIL ALLE for at sikre, at de overskydende fødevarer fra festivalen kommer andre til gode.

Ændret indgangspraksis

For at øge vores gæsters sikkerhed, ændrer vi i år praksis ved indgangene. Når du kommer ind på pladsen vil portvagterne kropvisitere dig og bede om at se indholdet af større tasker.

Få dit armbånd på forhånd og slip for køen på festivalpladsen

Er du i Tisvilde eller København i ugen op til festivalen, kan du tirsdag og onsdag bytte din billet til et festivalsarmbånd. Så undgår du at stå i kø, når musikken spiller.

Største overskud til uddeling i festivalens historie

Sidste års overskud er det største i Musik i Lejets historie, og de knap 300.000 er nu uddelt til 18 heldige lokale foreninger.

Djævleløbet 2017

Har du en ung David Hasselhoff gemt i maven, eller vil du bare udfordre festivalskroppen med lidt aktivitet på stranden? Så deltag i Musik i Lejets festivalløb d. 22. juli 2017 klokken 14.00.

Musik i Lejet bliver kontantfri

I år påbegynder Musik i Lejet udfasningen af kontanter på festivalen. Vores mål er, at festivalen er total kontantfri i 2018.

"Hvis du vil drømme dig væk, så nøjes med musikken"

Under sloganet ”Hvis du vil drømme dig væk, så nøjes med musikken”, vil Gribskov-borgmester Kim Valentin støtte festivalen ’Musik I Lejet’ med en indsats mod stoffer.