datostempel datostempel

Frivillig-ansøgningen til Sommersol er nu åben

Vil du være med når sommersolen står op over Tisvilde i uge 29? Du kan nu ansøge om at blive frivillig på SOMMERSOL 2021
Du kan ansøge om at blive frivillig på stjerne-, måne- eller sol-holdet på SOMMERSOL. Læs mere om de forskellige frivillige kategorier, her, og de forskellige frivillige-goder her inden du tilmelder dig.
OBS: Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde sig som frivillig til SOMMERSOL.
Hvis du har nogle spørgsmål, kan du søge efter svar i vores SOMMERSOL-FAQ herunder.
Ved henvendelser, kontakt os på [email protected].Sommersol - F A Q

Hvor mange timer skal jeg arbejde som frivillig?
Du kan selv være med til at vælge hvor mange timer du vil arbejde som frivillig på SOMMERSOL. Som stjerne-frivillig arbejder du 18 timer i dagene under afvikling fordelt på 2 dage. Som måne-frivillig arbejder du 40 timer i dagene før og efter afvikling fordelt på 4 dage. Som sol-frivillig arbejder du +70 timer over hele perioden.
Hvilke goder får jeg som frivillig?
Du kan læse om de goder, du får som frivillig her.
Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig på SOMMERSOL?
Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde dig som frivillig til SOMMERSOL.
Jeg er tilmeldt en venteliste - hvad nu?
Når du er tilmeldt en venteliste, er du endnu ikke sikret en frivillig-plads ved SOMMERSOL 2021. Såfremt du bliver tildelt en plads på et hold, vil du modtage direkte besked herom.
Jeg er tilmeldt et hold - hvad nu?
TILLYKKE! Du har fået en plads til SOMMERSOL 2021. Nu er det vigtigt, at du går ind og vælger samt godkendt dine vagter. Ikke før du har godkendt dine vagter, er du sikret din plads som frivillig på holdet.
Hvordan vælger jeg mine vagter?
Du vælger dine vagter ved at logge ind på frivilligportalen, og ind under ‘mine vagter’. Her kan du se alle de ledige vagter, der er for dit hold. Du vælger en vagt ved at trykke på vælg vagt ud fra den ønskede vagt. Husk at godkende alle dine vagter, efter du har valgt dem. Vagterne frigives, og tages først til mølle. Først når du har godkendt dine vagter er du sikret en plads som frivillig.
Jeg er tilmeldt som stjerne-frivillig - har jeg kun adgang til pladsen de to dage jeg arbejder?
Som stjerne-frivillig skal du arbejde 18 timer fordelt på to dage. De to dage hvor du ikke arbejder som frivillig, kan du bruge din frivillig-billet til at opleve koncerterne. Hvis du f.eks. arbejder som frivillig onsdag og fredag, vil du have adgang til koncerterne som gæst med din frivillig-billet torsdag og lørdag.
Jeg vil gerne arbejde samme med mine venner - hvordan gør vi det?
Når i tilmelder jer i frivilligportalen skal i tilmelde jer under samme frivilligkategori, og på samme venteliste. Derudover skal i angive et team-navn, så frivllig koordinatorerne kan se at i ønsker at arbejde sammen. Vi forsøger at imødekomme så mange som muligt, men kan ikke garantere at du kommer på hold med mere end én af dine venner fra dit team. Når i er tilmeldt et hold, er det jeres eget ansvar at vælge vagter sammen.
Hvilken zone gælder min frivillig-billet til?
Når du skal benytte din frivillig-billet til at komme ind som gæst til en eller flere koncertdage, er billetten gyldig til Zone AD.
Kan jeg ændre min frivillig-billet til en anden zone?
Nej, det er desværre ikke muligt at ændre sin zone.
Er der mulighed for overnatning til frivillige?
Vi arbejder ud fra regeringens retningslinjer, og arbejder hårdt på at kunne tilbyde vores frivillige mulighed for overnatning. Såfremt dette bliver en realitet vil det blive meldt ud via frivilligportalen. Vi kan desværre ikke garantere, at det bliver muligt at tilbyde overnatning.
Er det muligt at tilmelde sig flere ventelister?
Det er kun muligt at tilmelde sig én venteliste, og det er ikke muligt at ændre sit valg når først man har tilmeldt sig.
Jeg har tilmeldt mig en forkert venteliste - hvad gør jeg nu?
Hvis du er kommet til at tilmelde dig en forkert venteliste, skal du kontakte frivillig administrationen på [email protected]
Er det muligt at bytte vagter internt?
Nej, det er desværre ikke muligt at bytte vagter internt - hvis du er forhindret i at møde op til en vagt skal du kontakte frivillig administrationen på [email protected] hurtigst muligt, for at finde en løsning.
Jeg ønsker at framelde mig - hvordan gør jeg det?
Hvis du er forhindret i at arbejde som frivillig, og ønsker at framelde dig skal du kontakte frivillig administrationen på [email protected] hurtigst muligt. Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende fra 1. juli.
Hvornår er min tilmeldelse bindende?
Din tilmelding er bindende fra den 1 juli. Framelding herefter kan kun ske ved gyldig grund samt dokumentation. Framelding uden dette vil medføre en afgift på 2495kr.
Frameldelse efter frist og udeblivelse
Såfremt du framelder din frivilligplads efter bindende tilmelding den 1 juli, uden gyldig grund samt dokumentation, vil du blive opkrævet et gebyr på 2495kr.
Såfremt du ikke møder op til din(e) vagt(er), vil du modtage et gebyr på 2495kr jf. SOMMERSOLs regler og vilkår.
I enkelte tilfælde kan det medføre blacklistnimg fra at tilmelde sig som frivillig til Musik i Lejet og andre Musik i Lejet relaterede arrangementer.
Hvad er gyldig grund for framelding efter frist?
Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at situationer kan opstå, som gør at man ikke kan imødekomme sine forpligtelser som frivillig. Vi har ikke noget regelsæt, men behandler hver enkelt situation separat ud fra omstændighederne og sund fornuft. Vi er alle menneskelige, og sygdom eller andre akutte situationer kan opstå. Men hvis du bare har lidt hovedpine efter en øl for meget til Kesi dagen før - så godtages det ikke som en gyldig grund :)
Kræver det corona-pas som frivillig?
Det er ikke et krav, at have corona-pas når man arbejder som frivillig på SOMMERSOL, MEN det er et krav at du har corona-pas hvis du ønsker at benytte din frivilligbillet til de dage, hvor du har fri. Det er vores klare opfordring at alle frivillige har gyldigt coronapas under vagt. Det er vigtigt at vi alle passer på hinanden, og sikrer en tryg oplevelse for alle frivillige samt gæster - og vi håber på at i vil hjælpe os med, at dette kan lade sig gøre, ved at møde op med gyldigt coronapas.
Skal jeg bære mundbind under mit arbejde som frivillig på SOMMERSOL?
Nej, det er ikke et krav, at du bærer mundbind på SOMMERSOL. Det er vigtigt for os, at alle vores frivillige samt gæster føler sig trygge på SOMMERSOL - derfor er du selvfølgelig velkommen til at bære mundbind, efter eget ønske.
Jeg var tilmeldt Musik i Lejet 2021 - har min tilmelding til SOMMERSOL nogen påvirkning på min frivillig-plads til Musik i Lejet 2022?
Nej - hvis du var tilmeldt som frivillig til Musik i Lejet 2021, er denne frivillig-plads overført til 2022, og vil ikke blive påvirket af, at du tilmelder dig som frivillig til SOMMERSOL.
Regler og vilkår
Læs regler og vilkår for frivillighed på SOMMERSOL her.
Frivillig-folder
Find frivilligfolderen her.