Praktisk

Transport

 • Bil

  I dagene omkring Musik i Lejet er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Du kan hverken parkere nede ved festivalpladsen eller på Hovedgaden i Tisvilde. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel. Vi udlejer cykler på parkeringspladsen til en billig dagsleje.

 • Cykel

  I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem. 

 • Tog

  Tag med tog til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Det tager knap halvanden time fra København, og så er det endda gratis at tage cyklen med hele vejen. Cykl fra Hillerød (det er en smuk tur!), eller tag lokalbanen fra Hillerød til Tisvildeleje St. Der er dog begrænset plads, så find tålmodigheden frem og vis hensyn.

 • Taxi

  Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48. De kører i hele Nordsjælland og København.

Sport og events

 • Beachvolley

  Lynæs Surfcenter har taget deres beachvolley-grej med og inviterer til turnering på stranden, lige ude for festivalpladsen. I skal blot være et hold på fire friske typer (gerne med udskiftere), der er klar til kamp. Meld jer til på www.surfcenter.dk. Få information og tilmeld dig i foråret 2018. 

  Gratis for alle, også uden armbånd.

 • Strandfodbold

  Lynæs Surfcenter byder på strandfodbold i vandkanten. Vær med på stranden ude for festivalpladsen – I skal blot være et hold på fire friske typer (gerne med udskiftere), der er klar til kamp. Meld jer til på www.surfcenter.dk. Få information og tilmeld dig i foråret 2018. 

  Gratis for alle, også uden armbånd.

 • Djævleløbet

  Er du typen, der ikke kan stå for en god konkurrence og tør udfordre dine danseben til endnu mere (utrolig hyggelig) aktivitet? Så deltag i årets DJÆVLELØB, hvor du kan løbe nattens strabadser på afstand. Der vil selvfølgelig være både DJ og strandbar. Og så har NORDTRIM, løbeklubben i Gribskov Kommune, sørget for godter og ikke mindst, at du tilbagelægger 5 km i den smukkeste natur med både skov og strand. Og kommer du først i mål – så bliver du fejret flot i baren. Men mest af alt, så vær med bare for hyggens skyld. Det hele starter og slutter på stranden ud for festivalpladsen. Bare mød op senest ti minutter før afgang.

  Gratis for alle, også uden armbånd. • Skyggehygge på stranden

  Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne laver skyggehygge til MiL's gæster.

  Der bliver masser af hygge i skyggen under Musik i Lejet - det sørger Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne for. Med en solstand ved Balders Legefabrik kan festivalens børn komme forbi solcyklen og opleve skyggehygge, tegne og få solcreme på. Derudover kan børnene lære om hudtyper og UV-stråling ved lave gratis UV-perlearmbånd, som skifter farve, når der er UV-stråling i luften. Både børn og voksne kan blive smurt ind i solcreme og få en bøllehat, som beskytter ansigtet mod solens stråler. 

Samarbejdspartnere

 • Frivillige

  Musik i Lejet er drevet af frivillige kræfter, og uden dem ville festivalen ikke eksistere. Har du lyst til at være en del af holdet, er der altid plads til seje hænder – og der er noget for enhver. Læs mere her.

 • Partnere

  Musik i Lejet 2017 kunne ikke have været gennemført uden støtte fra vores officielle partnere. 

  Tak til Royal - MINI - Pernod/Ricard - B&O Play - Lenovo.


Akkreditering

 • Akkreditering

  Ansøgninger om akkreditering skal være modtaget senest 1. juli 2018 for at komme i betragtning.

  Ansøgninger om akkreditering skal indeholde følgende:

  • Beskrivelse af medie/målgruppe
  • Kort beskrivelse af den planlagte dækning af Musik i Lejet 2018
  • Antal akkrediteringer, der søges om – fulde navne og kontaktoplysninger

  Ansøgninger sendes til: akkreditering@musikilejet.dk