12. juli 2021

Det grønne byttesystem

Græder dit grønne hjerte også, når du ser koncertpladser fyldt med engangskrus og plastik?

Sommersol indfører nu en mere bæredygtig løsning, så de gode sommerminder bliver skabt med god samvittighed overfor miljøet! Når du køber en drikkevare i en af vores barer, vil du ved første køb blive trukket ekstra kr 10,00 for et krus eller kr 30,00 for en kande i grøn engangsafgift. Du kan derefter nyde dine drikkevarer i kvalitetskrus og -kander, som du bytter til nye, rene og, bedst af alt, genbrugte ved hvert nyt køb.

Hvis du gerne vil af med kruset eller kanden, kan du altid aflevere dem tilbage i baren og modtage poletter, som du kan benytte dig af, næste gang du køber en drikkevare for at undgå at betale engangsafgiften igen.

Ingen penge refunderes for aflevering af genbrugskrus, kander eller poletter. Engangsafgiften er nemlig dit bidrag til brugen af mindre plast, et renere Tisvildeleje og en grønnere musikoplevelse i pagt med naturen. Det sætter vi stor pris på! Det er ikke tilladt at tage krus og kander med ud fra pladsen - husk derfor at bytte dem til poletter i baren, hvis du skal ind på pladsen igen!

Poletterne kan ikke gemmes til næste år og bruges til Musik i Lejet 2022.