datostempel datostempel

Lord Siva

Onsdag

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal skiller han sig ud fra mængden og placerer sig i en kategori for sig selv. 

Gennem det seneste år har Lord Siva for alvor markeret sig gennem sit samarbejde med produceren Vera, der har produceret for kunstnere som blandt andre Mø. Gennem samarbejdet fik de to kunstnere deres første #1 på den danske Spotify Top 50 og har siden udsendt en håndfuld numre og optrådt sammen til bl.a. DMA 2019, hvor de var nomineret til 'Årets Streaming Hit'.


Lord Siva er manden bag ep’erne 100 og 180 samt albummet 3 fra 2017. Han har tidligere markeret sig med singlerne ‘100’, ‘Drømme’, ‘Byen Der Larmer’, ‘Blind’ , ‘48 Timer’ og desuden samarbejdet med Ukendt Kunstner, ‘Fortæl Dem’. 


I december 2019 startede Lord Siva et nyt dansk musikforløb op med den smukke single ’Før Eller Senere’, og den 27. marts i år udsendte han så sit andet dansksprogede album ’LYS’ – et album, der fik 5 stjerner af Soundvenue. Senest har han udgivet 80'er singlen ‘Solhverv’, der allerede har over otte millioner streams på Spotify.


Til Sommersol skal vi alle skråle med, når ‘Solhverv’ bliver sendt ud af højtalerne i Tisvildeleje.