datostempel datostempel

Tessa

Fredag

“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år". Sådan lyder ordene fra Orige-E (Suspekt) om hiphop-stjerneskuddet Tessa, der på rekordtid har taget hele Danmark med storm. 


I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Kort efter Instagram-videoerne udgav Tessa debutsinglen "Snakker For Meget". Orgie-E fra suspekt sammenligner hende med en ung Gili, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Med hårdtslående singler som ‘Ben’, ‘Blæstegnen’, ‘Ghetto Fabulous', ‘Mums’ og ‘Så’n der’ har Tessa formået at rulle sig ind på streamingtjenester og landets største scener. Den unge rapper, havde fuld kalender hele sommeren med koncerter på landets største musikfestivaler, heriblandt Musik i Lejet. 

 

Hun har smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist kan placerer sig midt i det danske hiphophierarki. Senest markerede hun sig i foråret 2021, hvor hun annoncerede en koncert i K.B. Hallen, der blev udsolgt på under 24 timer.

Tessa har aldrig fået noget foræret, men har rappet sig direkte ind i hjerterne på danskerne. Hun er garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenester og har +180.000 følgere på Instagram. 


Tessa har selvsikkerhed og temperament, men er ikke bange for at claime sin seksualitet eller store følelser. Hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og har en uforbeholden connection med sit publikum. Alt dette har givet hende førertrøjen i kampen om at blive hele Danmarks store rapdronning.


Tessa holder kadencen - og hun er kun lige begyndt. Det er en ære, at kunne præsentere Tessa til årets Sommersol i Tisvildeleje.