datostempel datostempel

DOPHA - solo optræden

Lørdag

‘Rygtebørsen taler sandt. “Danmarks næste verdensstjerne” er fundet’, skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat med stærke singler som ‘September Till June’, ‘Happy For Me’, ‘The Game’ og ‘Anti Breakup Song’. Hver og en bekræfter et stort sangskrivertalent hos den spirende stjerne. 


Hun er blevet udpeget som en af musikbranchens største stjernefrø og sammenlignes ofte med forbillederne Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones. Sofie ‘Dopha’ har formået at skabe sit eget udtryk, med et solidt forankret drømmende, skandinavisk og melankolsk popunivers om destruktive parforhold, ungdomssind og hjertesorger. 


‘Happy For Me’ peakede som nummer to på Den Danske Airplay Chart og lå i top-10 i 10 uger i streg. Singlen ‘The Game’ blev P3´s Uundgåelige og i september sidste år blev den 23-årige Dopha inviteret til at spille til Kronprinsparrets Priser.


I januar 2021 udkom hendes debutalbum ‘The Game’ og har i forlængelse annonceret sin første Danmarksturné - ‘The Game Tour’, der er aktuel til og med juni. 


Musik i Lejet tilføjer en ekstra koncert på listen og inviterer Dopha til Sommersol i Tisvildeleje, hvor hun med en solooptræden skal tryllebinde publikum med sin sårbarhed og styrke som sanger og performer. Det bliver stort.