datostempel datostempel

Børn i Lejet

Lørdag kl. 14:00 på Bodega

Børn i Lejet er tilbage med et kreativt, sjovt og swingende program for børn og legesyge voksne. 

Kom forbi Musik i Lejets Bodega-telt lørdag d. 23. juli kl. 14-17, hvor Kira Martini og hendes swingende jazz-krokodiller spiller op til dans, og vi spiller bandeordsbanko med Sallys Far aka. Thomas Brunstrøm. 

MiL-maskotterne, Kaptajn Krudt & Sømand Sif kigger også forbi, og der bliver mulighed for at male sin egen Musik i Lejet-t-shirt med diverse yndlingsfarver. 

Arrangementet er gratis, og alle børn t.o.m 12 år kan komme gratis ind under ledsagelse af en voksen, der har gyldigt festivalarmbånd. 


**Program**

**Kl. 14 - 15 Mal en t-shirt**

Mal din egen MiL-t-shirt, som du kan tage med dig hjem. Kun fantasien sætter grænser!


**Kl. 15 - 16 Bandeords-banko med forfatteren til Sallys far, Thomas Brunstrøm**

Prutskid, Satans og frikadellenæse! Find alle dine værste skældsord frem og kom og dyst, når Thomas Brunstrøm fyrer op for bandeords-banko. 


Og husk, et bandeord er ikke bare et bandeord. Og når små børn bander, kan det blot være en ordleg, der er med til at udvikle deres sprog, viser et nyt speciale

**Kl. 16 - 17 Martini´s børnesange**


Jazzsangerinde Kira Martini og hendes storswingende jazz-krokodiller, er en boblende festlig oplevelse for både børn og voksne. Sprudlende rytmer fra syd og nord, spilles og synges i et farverigt univers fuld af leg og improvisation.


Sangene er komponeret af frontkvinde Kira Martini, og handler om stort og småt i livet, om pudsige skabninger, og finurlige møder. Om Brasiliens rytmer, og om at huske at bruge sin fantasi. Alle sangene er udgivet på pladen ”Boogie-Woogie-Jazz”, som i samme omgang blev nomineret til Årets Børnejazzpris for år tilbage.