datostempel datostempel

Anne Linnet

Torsdag

Folkekære Anne Linnet spiller til Sommersol


For første gang nogensinde vil den danske sangerinde stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen.


”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang. Desværre måtte hun aflyse en række koncerter, da Anne Linnets far pludselig døde i november 1997. 


Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere har sangerinde og sangskriver Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskeres musikalske dna. Her tilhører hun den helt tunge vægtklasse af dansk rock- og pophistorie, hvor hun har beriget os med klassikere som “Kvindesind”, “Barndommens gade” og “Smuk og Dejlig”. Anne Linnets repetoire er tidsløse, intime og nærværende. Derfor vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik.


Det er med stor stolthed, at Musik i Lejet kan præsentere Anne Linnet på scenen til Sommersol i Tisvildelejes strandkant. Der venter publikum en magisk oplevelse.