Praktisk

Transport

 • Bil

  I dagene omkring Musik i Lejet er der rigtig meget trafik i byen, da der kun er én hovedvej. Vi anbefaler derfor stærkt, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet hopper på toget eller cyklen. Det bliver alle glade for. Tager du alligevel bilen, er der en gratis parkeringsplads på boldbanen lige ved Godhavn St. Du kan hverken parkere nede ved festivalpladsen eller på Hovedgaden i Tisvilde. Der er kun 2,5 kilometer fra parkeringspladsen ved Godhavn St. til festivalpladsen, så nyd det sidste stykke til fods eller på cykel. Vi udlejer cykler på parkeringspladsen til en billig dagsleje.

 • Cykel

  I Tisvildeleje er det nemmest at bevæge sig rundt på cykel – eller på gåben. Vi anbefaler, at man tager sin cykel med i toget eller cykler den smukke tur fra Hillerød. OBS: Der er begrænset plads til cykler i lokalbanen mod Tisvildeleje St. så find tålmodigheden frem. 

  COPENHAGEN BIKES

  Leje af cykler 

  Lej en cykel i uge 29 fra tirsdag den 18. juli kl. 10.00 til og med søndag den 23. Juli kl. 14.00. De tidligere år har alt været udsolgt inden festivalen, så vi anbefaler at forudbestille lejecykler hurtigst muligt. 

  Transport af cykler

  Få transporteret din cykel fra København til Godhavn Station og retur. Indlevering af cyklen foregår i Copenhagen Bikes' forretning på Åboulevard 3, 1635 København V. Der skal bestilles tid online inden indlevering. Indlevering kan ske frem til mandag den 17. juli. Afhentning af din cykel sker ved Godhavn Station i Copenhagen Bikes' stand.

  Forudbestil lejecykler eller cykeltransport på: http://copenhagenbikes.dk/book-now/book-now/.

 • Tog

  Tag med tog til festivalen – miljøet og byen bliver så glade! Det tager knap halvanden time fra København, og så er det endda gratis at tage cyklen med. Cykl fra Hillerød (det er en smuk tur!), eller tag lokalbanen fra Hillerød til Tisvildeleje St. Der er dog begrænset plads, så find tålmodigheden frem og vis hensyn.

  Skal du til campingområdet eller leje en cykel, så stå af ved Godhavn St. Ellers er Tisvildeleje St. tættest på festivalpladsen (cirka 1 km).

  Der indsættes ekstra togsæt og afgange fra Tisvildeleje St. mod Hillerød, så der er bedst mulig plads til alle cykler og gæster.

 • Taxi

  Telefonnummer til TaxiNord: 48 48 48 48 - de kører i hele Nordsjælland og København.

Generel information

 • Børn

  Børn under 12 år har gratis adgang til festivalpladsen og kan afhente deres armbånd på pladsen ved billetkontoret.

  Igen i år er der gratis legeområde for børn og barnlige sjæle i klitterne bag festivalområdet.

  Kom og vær med, når Legefabrikken åbner op for sin jungle af leg, bevægelse og vilde dyr. Lad ungerne køre ræs på Scooterbanen, kokkerere i Abemors Køkken og udfordre motorikken på Junglestien. De store kan dyste med hinanden i speedtennis, stigegolf og tovtrækning. Begge dage byder på fede organiserede legeaktiviteter for store og små.

  Alle er velkomne – med eller uden festivalarmbånd.

 • Turneringer og events

  Kommer snart.

 • Camping

  Under Musik i Lejet tilbyder vi en række campingmuligheder, så du slipper for at pendle frem og tilbage.

  Læs campingreglementet til MiL Camping ved Tisvilde Idrætshus her.

  MiL Camping

  Opslået MiL telt: Dit helt eget 2 personers telt på Tisvilde Idrætsanlæg, som du gerne må tage med hjem. Med i prisen får du 2 x campingarmbånd. Pris: 695 kr. Køb her

  Tent-house: Pris: 1.595 kr. Køb her.

  Medbragt campingvogn: Pris: 895 kr. Køb her.

  Sankt Helene Camping

  Teltplads: Pris: 175 kr. Køb her.

  Hytte: Udsolgt.

  Værelse: Udsolgt.

  Lille lejlighed: Udsolgt.

  Stor lejlighed: Udsolgt. 

  Udover camping kan vi anbefale følgende hoteller, der alle ligger i nærheden af festivalen: www.strand-hotel.dk / www.kildegaard-tisvildeleje.dk

  Praktisk info:
  MiL-campingplads (Tisvilde Idrætsanlæg): 2 km fra festivalpladsen.
  Mad: Campingkiosk og café.
  Varme bade: 25 kr. inkl. sæbe - 20 kr. for leje af håndklæde. 

  Spørgsmål vedr. overnatning på MiL-camping ved Tisvilde Idrætshus: skriv til camping@musikilejet.dk eller ring på MiL-Camping-receptionens Telefon: 71 58 21 15. Telefonen er kun åben under selve festivalen.

  Spørgsmål vedr. overnatning på Sankt Helene Feriecenter skriv til info@helene.dk eller ring på Telefon48 70 98 50


 • Kreditkort

  Det er muligt at betale med kreditkort på pladsen, men medbring gerne kontanter, da dankortsignalet ofte er ustabilt. Hæveautomaten på hovedgaden i Tisvilde by er desværre lukket. • Førstehjælp

  Førstehjælpsboden ligger lige til højre for festivalindgangen. Under afvikling af festivalen står læger og sygeplejersker klar til at give alt fra et plaster på såret til livreddende førstehjælp. • Garderobe

  I garderoben kan du få opbevaret dit festtøj, når du er på stranden og dit strandtøj, når du danser – den har nemlig åbent under hele festivalen. Den er en del af merchandiseboden, og det koster en flad 20'er at benytte sig af den. Garderoben er bemandet, men det er på eget ansvar. • Glemte sager

  Glemte sager indleveres til merchandiseboden, der er placeret ved tribunen. 

  Hvis ikke du finder, hvad du søger, kan du alternativt skrive til kontakt@musikilejet.dk.

 • Gratis arrangementer

  Kommer snart.

 • Hæveautomat

  Du kan ikke hæve penge på pladsen, og hæveautomaten på Hovedgaden i Tisvildeleje by er desværre lukket. 

  Musik i Lejet tager imidlertid imod betalingskort i alle boder og barer på festivalpladsen.


 • Instagram

  Hvis du tagger dine Instagrambilleder med #musikilejet eller #mil17, bliver vi glade. På den måde kan vi sammen skabe et kartotek af vidunderlige, visuelle sommerminder.

 • Merchandise

  I merchandiseboden kan du købe årets Musik i Lejet T-shirt. Du kan desuden købe muleposer, ørepropper, klistermærker og årets plakat. Det er også her, du finder garderoben. • Mobil

  Løber din telefon tør for strøm under festivalen, kan du købe engangsopladeren 'Power Swap'. Den genoplader din smartphone på 80 minutter, og du kan endda bruge telefonen, mens den oplader. Prisen for en Power Swap er 50 kr. + 50 kr. i pant, som du får tilbage, når du returnerer opladeren efter brug. Engangsopladeren kan købes i merchandiseboden og i garderoben samt i campingområdet for gæster med campingarmbånd. 

  Vi gør desuden opmærksom på, at mobilsignalet ofte er ustabilt – dels fordi vi er så mange mennesker, dels fordi Musik i Lejet ligger midt i den skønne natur. Der er sat ekstra master op ved pladsen, så vi håber på at undgå for mange problemer. • Sikkerhed og omsorg

  Vi opfordrer alle til at tage hensyn – både til hinanden, byen og naturen! Vi er mange mennesker samlet på et sted, og der skal være plads til alle, store som små, gæster som beboere, festaber som badenymfer. Derfor; ryd op efter dig selv, smid ikke skodder i skoven og klitterne og pas på dig selv og dine omgivelser.

 • Strand

  Én af de ting, vi er aller gladest for er stranden – vores nærmeste nabo. Vi har et tæt samarbejde med livredderne, og der er ekstra bemanding på i dagene omkring Musik i Lejet. Men det er stadig på eget ansvar at bade! Ryd desuden op efter dig selv og tag hensyn til dine omgivelser og til os andre.

 • Tisvildeleje

  Tisvildeleje by er vores hjem, vores ven og vores vigtigste medspiller. Musik i Lejet er skabt ud af kærlighed til denne by, og den skal derfor værdsættes og passes på. Lad være med at smide skrald, lad være med at ødelægge og larme og opføre dig respektløst over for byen og dem, der bor i den. 

 • Tobak

  Cigaretter sælges udelukkende fra festivalens cigaretkiosk, og kun til personer over 18 år. 

 • Udskænkning

  Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.

 • Armbånd

  Udlevering af festivalarmbånd:

  Hvis du er rigtig smart, så får du dit armbånd inden festivalstart. På den måde undgår du at stå i kø, imens musikken spiller. Du kan indløse din Musik i Lejet-billet i København mandag d. 17. juli klokken 12-20 på Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13 1466 København K. 

  Du kan også indløse din billet i Tisvildeleje onsdag d. 19. juli kl. 13-18 på festivalpladsen. 


  OBS: Du kan ikke indløse billetter, og få udleveret armbånd for andre end dig selv.


  Udlevering af campingarmbånd:

  Campingarmbånd udleveres, når du tjekker ind på en af vores to campingpladser: 

  1. Sankt Helene Feriecenter: (udelukkende Teltpladser for 175 kr. pr. person og eget medbragt telt). Adresse: Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje

  Spørgsmål vedr. overnatning på Sankt Helene Feriecenter skriv til info@helene.dk eller ring på Telefon: 48 70 98 50

  2. MiL-camping ved Tisvilde Idrætshus: (Campingvogne, Tenthouses, MiL-telte og +20-timer frivillig-camping). Adresse: Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje


  +20-timer frivillige kan tjekke ind fra den 15. juli kl. 08.00 på MiL-Camping ved Tisvilde Idrætshus.

  Gæster med Campingvogn kan tjekke ind den 19. juli fra 12.00-20.00 (alle campingvogne skal ankomme i dette tidsrum).

  Gæster der har bestilt et MiL-telt eller et Tenthouse kan tjekke ind på MiL camping ved Tisvilde Idrætshus fra den 20. juli kl. 10.00.
 • Åbningstider

  Festivalspladsens åbningstider:


  Torsdag: 15.00-04.00

  Fredag: 14.00-05.00

  Lørdag: 14.00-05.00 • App

  Der vil i løbet af foråret komme en ny app med navnet: 'Musik i Lejet 2017'. 

  Download den og hav al information om Musik i Lejet lige ved hånden. Virker til både iOS og Android.

 • Ørepropper og høreværn

  Når musikken brager løs, er det vigtigt, at du husker at passe på hørelsen.

  Der vil blive solgt ørepropper på festivalpladsen.

 • Bæredygtige visioner

  Et skridt nærmere en bæredygtig festival

  Igen i år har vi på Musik i Lejet hævet vores bæredygtige ambitioner. Som et led i vores bæredygtighedsstrategi har vi bl.a. påbudt alle festivalens madboder at være minimum 30% økologiske. Til dette års festival er over halvdelen af vores madboder 50-75% økologiske, hvilket vi er enormt stolte af. Derudover anvender alle madboderne bionedbrydeligt engangsservice.

  MAD TIL ALLE

  I år har vi indgået et samarbejde med MAD TIL ALLE. De vil aftage al overskydende mad fra Musik i Lejet 2017 for at undgå madspild og samtidig hjælpe de udsatte i området. MAD TIL ALLE er et fødevarefællesskab for økonomisk trængte, hvor alle brugere indgår i arbejdet med at samle, forarbejde, pakke og fordele maden. Læs mere om MAD TIL ALLE her.

Sport og events

 • Beachvolley

  Lynæs Surfcenter har taget deres beachvolley-grej med og inviterer til turnering på stranden, lige ude for festivalpladsen. I skal blot være et hold på fire friske typer (gerne med udskiftere), der er klar til kamp. Meld jer til på www.surfcenter.dk.

  Gratis for alle, også uden armbånd.

 • Strandfodbold

  Lynæs Surfcenter byder på strandfodbold i vandkanten. Vær med på stranden ude for festivalpladsen – I skal blot være et hold på fire friske typer (gerne med udskiftere), der er klar til kamp. Meld jer til på www.surfcenter.dk - der kommer opslag i løbet af foråret.

  Tidspunkt: offentliggøres senere.

  Gratis for alle, også uden armbånd.

 • Djævleløbet

  Er du typen, der ikke kan stå for en god konkurrence og tør udfordre dine danseben til endnu mere (utrolig hyggelig) aktivitet? Så deltag i årets DJÆVLELØB, hvor du kan løbe nattens strabadser på afstand. Der vil selvfølgelig være både DJ og strandbar. Og så har NORDTRIM, løbeklubben i Gribskov Kommune, sørget for godter og ikke mindst, at du tilbagelægger 5 km i den smukkeste natur med både skov og strand. Og kommer du først i mål – så bliver du fejret flot i baren. Men mest af alt, så vær med bare for hyggens skyld. Det hele starter og slutter på stranden ud for festivalpladsen. Bare mød op senest ti minutter før afgang.


  Gratis for alle, også uden armbånd. • Skyggehygge på stranden

  Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne laver skyggehygge til MiL's gæster.

  Der bliver masser af hygge i skyggen under Musik i Lejet - det sørger Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne for. Med en solstand ved Balders Legefabrik kan festivalens børn komme forbi solcyklen og opleve skyggehygge, tegne og få solcreme på. Derudover kan børnene lære om hudtyper og UV-stråling ved lave gratis UV-perlearmbånd, som skifter farve, når der er UV-stråling i luften. Både børn og voksne kan blive smurt ind i solcreme og få en bøllehat, som beskytter ansigtet mod solens stråler. 

Samarbejdspartnere

 • Frivillige

  Musik i Lejet er drevet af frivillige kræfter, og uden dem ville festivalen ikke eksistere. Har du lyst til at være en del af holdet, er der altid plads til seje hænder – og der er noget for enhver. Læs mere her.

 • Partnere

  Musik i Lejet kan ikke gennemføres uden støtte fra vores Officielle Partnere: 

  Tak til Royal - MINI - Pernod/Ricard - B&O Play


Akkreditering

 • Akkreditering

  Ansøgninger om akkreditering skal være modtaget senest 1. juli 2017 for at komme i betragtning.

  Ansøgninger om akkreditering skal indeholde følgende:

  • Beskrivelse af medie/målgruppe
  • Kort beskrivelse af den planlagte dækning af Musik i Lejet 2017
  • Antal akkrediteringer, der søges om – fulde navne og kontaktoplysninger

  Ansøgninger sendes til: akkreditering@musikilejet.dk