5. marts 2019

Musik i Lejet tilføjer 5 nye navne på plakaten

DUCKWRTH (US), Peter Sommer og Tiggerne, Artigeardit, Alexander Oscar og Selma Judith blander folkekært med den næste generation af unge artister.

Den nye generation

L.A.-rapperen DUCKWRTH kommer til Tisvildeleje. Han er kendt for sin ærlige, in-your-face musik og elektriske live optrædener. Med hans talent for at kombinere lyd og visuelle udtryk i videoer og på scenen gør, at han er godt på vej til at blive en visionær inden for sin generation.

Den 22-årige rapkomet og ep-aktuelle, Artigeardit, har siden sit debutalbum ‘VILDEDAGE’ genereret mere end 4 mio. streams på Spotify alene og er lige nu en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene. Albumaktuelle Alexander Oscar stormer frem på den danske musikscene og har med sin progressive, moderne pop opnået stor anmelderros og var sidste år en af de mest afspillede artister i radioen. Selma Judith er en ung og ambitiøs sangerinde på 23 år, der på kort tid har gjort sig bemærket på danske og udenlandske radiokanaler med sine egne tekster og en udsøgt R&B-klang.

Sidst, men ikke mindst kommer folkekære Peter Sommer & Tiggerne til Musik i Lejet. Det gør han i kølvandet på sidste års anmelderroste album ‘Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, der tilmed vandt prisen for ‘Årets Album’ ved Steppeulven 2019.

Læs alt om artisterne og giv dem et lyt her.

Vi ses på Sommerens Festival i Tisvildeleje, 18. - 19. - 20. juli 2019.